Home » Beveiliging Eigendommen » Toepassingen » Fietsenstallingen

Fietsenstallingen

Fietsenstalling
Een Caelum fietsenstalling van Troax fiets- en gasboxen zijn speciaal ontwikkeld als modulair gaaspaneelsysteem om uw fietsen, vuilnis, etc buiten af te schermen. Het gebruik van gaaspanelen heeft vele voordelen ten opzichte van meer conventionele oplossingen: de  fietsenstalling wordt overzichtelijker en veiliger. Er is mogelijkheid tot vrijstaande oplossingen of muurmontage, met of zonder dak, en met of zonder scheidingswand.

De fietsenstalling kan voorzien worden van dubbele of enkele draaideuren en kan in de gewenste maten geleverd worden.

We kunnen ook kleinere fietsboxen voorzien die als gasbox gebruikt kunnen worden.

Garageseparaties
Voor de indeling van garages hebben we een modulair gaaspaneelsysteem dat gebruikt kan worden om ruimtes in parkeergarages te beschermen tegen inbraak. U kiest simpelweg de functie en het vereiste beveiligingsniveau. Standaardoplossingen of maatwerk bieden u de juiste flexibiliteit en veiligheid. Uiteindelijk profiteert de eigenaar van een meerwaarde van zijn gebouw en zijn de bewoners tevreden.

fietsenstalling 1 min

Duurzaam
Steeds meer bedrijven kijken bij de aanschaf van producten, dus ook bij de fietsenstalling, naar de prijs, de kwaliteit en naar duurzaamheid. Om die reden biedt Troax fietsenstallingen aan die een lange levensduur hebben, die gemaakt worden van duurzame materialen en die zonder meer hergebruikt kunnen worden. De materialen worden voor buitengebruik thermisch verzinkt (gegalvaniseerd).

Diverse toepassingen
Naast de typische fietsenstallingen, kunnen wij ook gaaswanden leveren voor self storage, het indelen van bergingen in parkings, het indelen van garages, het creëren van opslagruimtes of garagesystemen met draai- of schuifdeuren. We kunnen onze modulaire gaaswanden aan bijna iedere situatie. Dat is met name voor opslagsystemen en afscheidingen belangrijk.

Garagesysteem
Steeds meer appartementcomplexen bieden bewoners een eigen parkeerplek. Met het Troax garagesysteem kan de oppervlakte ingedeeld worden door flexibele gaaspanelen in combinatie met de nodige deuren, waardoor iedere parkeerplek een eigen garage wordt. Op die wijze wordt de veiligheid verhoogd. Dankzij de combinatie gaaspanelen en deuren kan de ruimte tijdelijk als opslag voor grotere producten of als plek voor de fiets gebruikt worden. 

Scooters
Verklein de kans op diefstal van scooters bij bedrijven en op scholen door te werken met een veilige fietsenstalling. 

fietsenstalling 2 min

 

Neem contact met ons op


Specificaties


Gaaspanelen Gaaswand Gelast gaas Gelast hekwerk