Gaaswand

Gaaswanden gezocht? Kijk niet verder!

Wanneer u werkzaam bent in een magazijn, groothandel of een reguliere winkel dan weet u als geen ander dat de inrichting hiervan van doorslaggevend belang is voor de uitvoering van dagelijkse activiteiten. Magazijninrichtingen, palletstellingen en andere benodigdheden hebben een zekere invloed op alle werkzaamheden. Ten slotte bepalen dit soort elementen of werknemers, werkgevers en klanten eenvoudig bij de door hun gewenste producten kunnen. Een product dat hierbij kan helpen is de gaaswand. Gaaswanden zijn belangrijk voor de beveiliging van opgeslagen goederen en handig wanneer u uw producten nog eens extra wilt beschermen tegenover kwalijke invloeden van buitenaf.

Wat is een gaaswand?
Gaaswanden vormen een van de meest verkochte systemen die u vindt in magazijnen, groothandels en winkels. Kwalitatief waardige gaaswanden zorgen ervoor dat magazijnruimtes worden beveiligd tegenover verschillende invloeden. Gaaswanden zijn dus in zekere zin een extra bescherming.


Hoe wordt een gaaswand geleverd?
Gaaswanden worden in de meeste gevallen geleverd in onderdelen, wat inhoudt dat u de gaaswand zelf in elkaar dient te zetten. Een kwalitatief hoogwaardig pakket tot het opstellen van een gaaswand bestaat uit onderdelen die op eenvoudige wijze te monteren én te demonteren zijn. Zo bouw je de gaaswand op aan de hand van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Gaaswanden zijn opgebouwd uit verschillende panelen, deuren en staanders. Laatstgenoemde elementen bevestigt u aan de grond, hetgeen zorgt voor de stabiliteit van de gaaswand.

Welke gaaswanden zijn er?
Gaaswanden komen in allerlei uitvoeringen. Welke gaaswand u kiest hangt af van wat u zelf wilt. U kunt kiezen voor een gaaswand in de kleur die past bij het interieur of het exterieur van de winkel, of voor een gaaswand die overeenkomt met de huiskleuren van de groothandel in kwestie. Meestal worden gaaswanden aangeleverd in standaard grijs, maar andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar. 

Interesse?
Geïnteresseerd in gaaswanden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij Troax. Wij bieden de klant een kwalitatief hoogstaande gaaswand die bruikbaar is voor meerdere doeleinden. Vragen stellen mag altijd: u kunt zowel telefonisch als per mail contact opnemen.

Neem contact met ons op


Specificaties


Fietsenstallingen Gaaspanelen Gelast gaas Gelast hekwerk