Gelast gaas

Wat is gelast gaas?
U kunt bij Troax terecht voor een groot aantal producten en materialen voor industriële en logistieke toepassingen, waaronder veiligheidssystemen, machineveiligheid, legborden en nog veel meer. Onze producten variëren van zeer geavanceerd en technisch gecompliceerd tot eenvoudige basismaterialen en -producten, die daarom niet minder belangrijk zijn. Een van onze producten is gepuntlast gaas.


Gelast gaas heeft een extra grote stevigheid bij een gelijkblijvende maaswijdte doordat het frame en staaldraden aan elkaar gepuntlast worden waar ze elkaar kruisen. Ze kunnen dus niet ten opzichte van elkaar verschuiven. Hierdoor kan met een dunne draad een grote maaswijdte verkregen worden. De gaaspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maaswijdten en voor diverse toepassingen. 


Toepassingen voor gelast gaas
Gelast gaas wordt veel toegepast als afscheidingen in industrie en in de bouw. Al naargelang de toepassing is het gaas gepoedercoat of wordt het thermisch verzinkt. Het gaas wordt geleverd gelast op kaders, die stevige gaaspanelen vormen.


De diverse soorten gelast gaas die wij leveren kennen uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Allereerst natuurlijk als algemene afscheiding in een industriële omgeving, maar de eigenschappen van ons gelast gaas brengen mee dat het voor uiteenlopende doeleinden gebruikt wordt. 


Meer informatie over gelast gaas en aanvragen van een offerte
Naar welk soort gelast gaas u ook op zoek bent u kunt terecht bij Troax. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons gelast gaas en over de toepassingen daarvan? Neem contact met ons op zodat we u te woord kunnen staan of een afspraak kunnen maken voor een bezoek ter plaatse. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen uw vragen te beantwoorden.


Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u op korte termijn een offerte op maat in huis heeft.

Neem contact met ons op


Specificaties


Fietsenstallingen Gaaspanelen Gaaswand Gelast hekwerk