Home » Beveiliging Eigendommen » Toepassingen » Gelast hekwerk

Gelast hekwerk

Gelast hekwerk van Troax

De zorg voor veiligheid rondom uw bedrijf of uw huis is tegenwoordig integraal onderdeel van het leven. Dankzij het gelast hekwerk en rasterwerk kunt u uw eigendommen beter beschermen tegen diefstal of beschadiging.

Gelast hekwerk
Troax levert gelast hekwerk dat uiterst flexibel gebruikt kan worden. Hierdoor kunt u buiten een afgesloten ruimte creëren waar fietsen en scooters geparkeerd kunnen worden. Het gelast hekwerk is daarnaast zeer geschikt voor het afschermen van silo's waarin gassen of stoffen bewaard worden die voor het productieproces nodig zijn. Dankzij het modulair gaaspanelen rasterwerk systeem zorgt het gelast hekwerk voor een optimale bescherming.

Rasterwerk
Het rasterwerk is uitermate geschikt voor een afrastering rondom uw bedrijf of huis. De panelen zijn supersterk en uiterst makkelijk te plaatsen. De speciale verbindingen zorgen er voor dat het rasterwerk stevig vastgezet kan worden, zodat het een afschrikkende werking heeft. 

Combineren
In steeds meer appartementencomplexen hebben bewoners het recht op een parkeerplek. Probleem is dat u hier wel uw auto, maar niet uw fietsen of scooter kunt plaatsen. Door gebruik te maken van een gelast hekwerk, in combinatie met het stevige rasterwerk, wordt die u toegewezen plek stevig beveiligd. Hierdoor staat naast de auto ook de fiets zodanig veilig dat hij hier gestald kan worden. Overleg met de verhuurder of de andere eigenaren kan op die manier bijdragen tot een veiligere stalling van uw eigendommen.

Parkeergarage
Een parkeergarage is in veel gevallen niet te gebruiken voor fietsers of scooterrijders. Dankzij het rasterwerk kan een aparte ruimte worden gecreëerd om de stalling van fietsen et cetera mogelijk te maken. Het gelast hekwerk zorgt voor de afschrikking en veiligheid. Niet alleen kan de parkeergarage op die manier door een nieuwe doelgroep gebruikt worden, dankzij het gelast hekwerk en het rasterwerk kunt u als eigenaar een nieuwe markt ontwikkelen.

Veilig
Het gelast hekwerk van Troax is, evenals het rasterwerk zorgvuldig ontworpen en voor heel wat toepassingen te gebruiken. Het gelast hekwerk is daardoor ook voor particulieren een prima investering. Zo biedt de veelzijdigheid van het rasterwerk veiligheid voor scholen, speeltuinen of voor speciale hondenuitloop plekken.

Neem contact met ons op


Specificaties


Fietsenstallingen Gaaspanelen Gaaswand Gelast gaas