Home » Machineafschermingen » Toepassingen » Gaaswand beveiliging voor machines

Gaaswand beveiliging voor machines

Gaaswand beveiliging voor machines: Een bittere noodzaak
Uit onderzoek blijkt dat een aanzienlijk deel van de bedrijfsongevallen met letsel wordt veroorzaakt bij het werken met machines. Machinebeveiliging is dan ook van het grootste belang voor de veiligheid van de medewerkers.

Troax is specialist als het gaat om veiligheidssystemen en technische veiligheidsmaatregelen van uiteenlopende aard. Een van onze producten op het gebied van machinebeveiliging is de gaaswand. Gaaswand beveiliging voor machines is een relatief eenvoudig middel om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen en ongelukken te voorkomen. Deze manier van beveiligen is niet alleen een noodzaak het is ook een wettelijke verplichting. 


Goed product en een gedegen advies
Wanneer u op zoek bent naar gaaswand beveiliging voor machines bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen kunnen wij u verschillende, al dan niet modulaire, gaaswand beveiliging voor machines leveren, u kunt bij ons ook rekenen op een gedegen advies. Wij kunnen u adviseren over het type gaas dat in uw geval het beste resultaat zal opleveren tegen een zo gunstig mogelijke prijs.


Soorten gaaswand beveiliging voor machines
Er bestaan verschillende vormen van gaaswanden. De afscherming wordt modulair opgebouwd en is eenvoudig te demonteren. Er is maatwerk mogelijk voor elke machine. In het algemeen is het gaas gepoedercoat.


Offerte aanvragen voor gaaswand beveiliging voor machines
Als u overweegt gaaswand beveiliging voor machines aan te schaffen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en tot de beste oplossing voor uw veiligheidsvraag te komen. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen voor gaaswand beveiliging voor machines.

Neem contact met ons op


Specificaties


Machineafscherming Machinebeveiliging Machineveiligheid Veiligheidsgaas Veiligheidsgaaswand Veiligheidshekwerk Wegneembare afscherming