Home » Machineafschermingen » Toepassingen » Machineafscherming

Machineafscherming

Machineafscherming van Troax
Machineafscherming is een noodzakelijke bescherming, vooral natuurlijk voor het personeel dat met de machines moet werken. Draaiende, snijdende en persende machines zijn gevaarlijk om mee te werken. Machineafscherming van Troax beschermt u hiertegen.

Wettelijke voorschriften
Machineafscherming is in de meeste gevallen voorgeschreven door de wet. Dat wil helaas nog niet zeggen dat iedereen graag en altijd gebruik maakt van machineafscherming. Juist daarom is het noodzakelijk dat de machineafscherming makkelijk in gebruik is en niet stoort tijdens normale werkzaamheden.

De machineafscherming van Troax is gebaseerd op het idee dat de veiligheid voor alles moet gaan. Toegangsdeuren en panelen gemaakt van een fijnmazig netwerk van staaldraad moet voorkomen dat personeel de machines kan bereiken wanneer dat niet noodzakelijk is. De machineafscherming is alleen toegankelijk via beveiligde deuren, dus toegang kan beperkt worden tot het bedienende en kundige personeel met toestemming om het betreffende terrein te betreden.

Machineafscherming is niet de enige beveiliging
Bescherming heeft duidelijk drie stadia: mensen, eigendommen en processen. Machineafscherming is het eerste stadium van een compleet plaatje. De hekwerken moeten voorkomen dat mensen in gevaar komen, dat eigendommen ontvreemd worden en ze zorgen ervoor dat de processen moeten doorgaan in een omgeving waar gewerkt wordt.

De machineafscherming van Troax is verplaatsbaar, het kan gebruikt worden in verschillende situaties en voor diverse doeleinden. Maar er is meer.

Daarom gaat een bedrijf als Troax verder
Veiligheid gaat verder dan alleen het beschermen van uw personeel. Ook uw eigendommen en die van uw personeel kunnen op een veilige, beschermde manier opgeslagen worden, maar zonder storende effecten.

De volgende stap is al makkelijker. De opslag van grondstoffen, halfproducten en eindproducten. Door de modulaire aanpak zijn de gaaswanden van Troax goed te gebruiken voor het verdelen van een ruimte in diverse kamers, terwijl het overzicht over de ruimte als geheel blijft behouden. Dit is ideaal voor een magazijn.

Magazijnen en opslag
Troax levert behalve machineafscherming en magazijnwanden ook legborden. Troax legborden kunnen worden aangepast aan het merendeel van de bestaande behoeften, zoals een geïntegreerde oplossing met backstop en / of verdelers. De afmeting van de mazen kan aangepast worden aan verschillende producten en de grootte van de overhang kan worden aangepast om bijvoorbeeld de palletlabels niet te verhullen. Troax biedt standaardmateriaal, maar ook maatwerk en specifiek aangepaste oplossingen. Dat levert zeer kostenefficiënte oplossingen op voor specifieke behoeften.

Heeft u vragen over machineafschermingen of over magazijnen, neem dan contact op met Troax.

Neem contact met ons op


Specificaties


Machinebeveiliging Machineveiligheid Veiligheidsgaas Veiligheidsgaaswand Veiligheidshekwerk Wegneembare afscherming Gaaswand beveiliging voor machines