Home » Machineafschermingen » Toepassingen » Machineveiligheid

Machineveiligheid

Troax staat voor machineveiligheid
Veiligheid is de basis waarop wij onze producten zijn gaan ontwerpen, ontwikkelen en verkopen. Veiligheid voor mensen, eigendommen en processen is van groot belang in veel situaties, zoals in magazijnen, in bergingen en bij de bescherming van eigendommen. In productieprocessen waar met machines van allerlei omvang wordt gewerkt, is machineveiligheid van onschatbare waarde. Niemand kan het zich veroorloven dat werkers of bezoekers gewond raken of anderszins schade oplopen. Evenals voor alle andere situaties, hebben wij het beste systeem ontwikkeld voor machineveiligheid. Met inachtneming van de regels en ons systeem voor machineveiligheid loopt u geen risico's meer. Bent u nieuwsgierig? Bezoek de website van Troax of neem direct contact met ons op.


Machineveiligheid is van levensbelang
Bedrijfsongevallen zijn nog steeds geen uitzondering. Soms met een verschrikkelijke afloop. Daarom hebben wij ons met succes gespecialiseerd in veiligheidssystemen, ook voor machineveiligheid. Daar zijn wij de beste in. Vaak zijn er machines in het spel bij ongevallen. Wij verzorgen de veiligheid voor mens en machine. Dat doen we niet uit de losse pols, maar op basis van jarenlange ervaring en met het Quality Assured label. 


Machineveiligheid bevorderen met geteste systemen
Wij staan voor onze systemen. Zij zijn ontworpen en geproduceerd conform Europese, Amerikaanse en Canadese richtlijnen. Wij volgen EN- en ISO-normen, ook voor de bevordering van machineveiligheid. We doen meer, we testen onze producten en zorgen er voor dat zij voldoen aan de laatste standaard ISO 14120 inzake de impact van gebeurtenissen. Zo moet de afscherming voor de machineveiligheid bestand zijn tegen een impact van een gewicht van 100 kg met een snelheid van 20 km per uur. Nadat ons systeem voor machineveiligheid bestaande uit staanders, panelen en beugels is geleverd en gemonteerd, moet het CE-gemarkeerd worden. Daartoe moet een risicobeoordeling plaatsvinden. Bezoek onze website of neem direct contact met ons op. Wij informeren u graag over onze standaard oplossingen, maar ook over door u gewenst maatwerk voor de bevordering van uw machineveiligheid.

Neem contact met ons op


Specificaties


Machineafscherming Machinebeveiliging Veiligheidsgaas Veiligheidsgaaswand Veiligheidshekwerk Wegneembare afscherming Gaaswand beveiliging voor machines