Home » Machineafschermingen » Toepassingen » Veiligheidsgaaswand

Veiligheidsgaaswand

De veiligheidsgaaswand
Veiligheid is een van de onderwerpen die ons het meest bezig houden. Veiligheid op de werkplek, rondom het huis en binnen de zogenaamde publieke ruimte, zoals stations, parkings en dergelijke. Het gebruik van veiligheidshekwerk biedt hiervoor de nodige beschermingsmogelijkheden.


Veiligheidsgaaswand
Troax biedt naast veiligheidshekwerk ook de veiligheidsgaaswand aan die bijdraagt aan het veiliger maken van alle drie deze gebieden. Buiten kan het veiligheidshekwerk een bijdrage leveren om het bedrijfsterrein te beschermen, binnen zorgt de veiligheidsgaaswand er voor dat machines kunnen functioneren zonder een gevaar voor de werknemers te vormen. 


Combinatie
Een veiligheidsgaaswand kan zowel extern als intern dienen om eigendommen te beschermen. Bijvoorbeeld om een fietsenstalling te creëren, maar tevens om een beveiliging voor bedrijfsonderdelen, zoals transformatorruimtes of silo's te bouwen. Dankzij het uitermate stevige gelaste veiligheidsgaaswand ontstaat een afrastering die bestand is tegen eventuele agressie.


Certificaten
De Troax veiligheidsgaaswand voldoet aan de Europese Machinerichtlijn 2006/42/EC en is voorzien van het "Quality Assured" symbool. Met zorg en toewijding worden de onderdelen samengesteld door vakkundig personeel. Daarnaast is de veiligheidsgaaswand zo geconstrueerd dat ze herbruikbaar en verplaatsbaar is, zodat er optimaal gebruik van gemaakt kan worden.


Afschermen
Een reden om te kiezen voor de veiligheidsgaaswand en het veiligheidshekwerk is dat hiermee indelingen gecreëerd en afgeschermd kunnen worden, dat gangen in bedrijfshallen duidelijk zichtbaar worden en dat opslagruimten ingericht kunnen worden. Ze vormen een onmisbaar onderdeel bij het streven naar een opgeruimde ruimte, waardoor ongelukken voorkomen kunnen worden.

Neem contact met ons op


Specificaties


Machineafscherming Machinebeveiliging Machineveiligheid Veiligheidsgaas Veiligheidshekwerk Wegneembare afscherming Gaaswand beveiliging voor machines