Home » Machineafschermingen » Toepassingen » Wegneembare afscherming

Wegneembare afscherming

Wegneembare afscherming van Troax

 

Wegneembare afscherming
Veiligheid is een steeds weer terugkerend item in ieder bedrijf. De zorg dat de werknemers zonder gevaar hun werk kunnen verrichten. Dankzij de wegneembare afscherming kan veel voor die veiligheid gedaan worden. Veiligheid begint met vrije looppaden. Dankzij de wegneembare afscherming kan hier makkelijk aan voldaan worden en als het pad verlegd moet worden, kan de wegneembare afscherming direct herplaatst worden.

 

Kostbaar
Veiligheidsmaatregelen zijn meestal kostbaar. Dat heeft ook te maken met het vaak tijdelijke karakter. Door te werken met wegneembare afscherming bent u uiterst flexibel en kunt u kosten besparen. Daarnaast geldt dat werknemers veel eerder gebruik zullen maken van een makkelijk te verplaatsen wegneembare afscherming. Dat geldt zeker bij buitenwerk, zoals bij constructiewerk, in de bouw of op een industrieel terrein. Dankzij de wegneembare afscherming worden de werknemers beter beschermd tegen eventueel schuivend materiaal en zijn de looppaden herkenbaar en alleen daardoor al veiliger.

 

Afschermen
Een ander gebied waarop wegneembare afscherming ideaal is, is het afschermen van een terrein. Ook hier kunt u aan een bouwplaats denken, die tijdelijk van aard is en dus een tijdelijk afscherming nodig heeft. Het gebruik van de wegneembare afscherming zorgt er voor dat duidelijk is dat het terrein afgescheiden is en dat buitenstanders niet zo maar het terrein op kunnen of zullen lopen. Het is mogelijk de wegneembare afscherming de demonteren en indien nodig elders op te bouwen.

 

Intern
Uiteraard is de wegneembare afscherming eveneens makkelijk intern in te zetten. Dat kan zijn om een machine af te schermen, om een magazijn in te richten of om een scheiding tussen twee afdelingen te realiseren. De wegneembare afscherming biedt dezelfde voordelen als bij buitengebruik. Mocht de afdeling groeien dan kunt u de afscherming zonder problemen verplaatsen. Mocht voor de uitbreiding meer afscherming nodig zijn dan kunt u zonder enige aanpassing schermen bijbestellen. Dus ook hier biedt de afscherming optimale flexibiliteit. Naast een kwalitatief topproduct, is de wegneembare afscherming tevens een uiterst makkelijk te verwerken en uiterst flexibel product. Ze is voor zowat iedere afscherming te gebruiken, te hergebruiken en uit te breiden. Geheel naar noodzaak en wens.

 

Wilt u meer informatie over wegneembare afscherming? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Neem contact met ons op


Specificaties


Machineafscherming Machinebeveiliging Machineveiligheid Veiligheidsgaas Veiligheidsgaaswand Veiligheidshekwerk Gaaswand beveiliging voor machines