Home » Scheidingswanden Magazijnen » Toepassingen » Doorvalbeveiliging

Doorvalbeveiliging

Doorvalbeveiliging
Een opgeruimde werkomgeving voorkomt ongevallen en tijdverlies door het zoeken naar producten. De doorvalbeveiliging die Troax aanbiedt als achterwand voor uw palletstellingen zorgt ervoor dat materialen niet uit de stelling naar beneden kunnen vallen.

Doorvalbeveiliging
Wat voor halfproducten of grondstoffen geldt, kan met twee vermenigvuldigd worden voor eindproducten. Alles wat tijdelijk opgeborgen moet worden, vraagt om stevige stellingen, die goed georganiseerd staan en veilige stalling mogelijk maken. Niet alleen zorgt dit voor een mooie, opgeruimde werkomgeving, die u ook aan klanten kunt tonen. Het draagt tevens bij aan een goed verloop van het productieproces. Om deze stellingen veilig te maken, bieden doorvalbeveiligingen niet alleen een stevige achterwand voor uw stelling, maar vooral een mooi product dat meebouwt aan een veilige werkomgeving. De kracht van de doorvalbeveiliging is dat het impacts tot 2000 joule kan weerstaan!

doorvalbeveiliging 1 grille anti chute min

Gaaslegborden
Als toevoeging bij de doorvalbeveiliging, levert Troax ook gaaslegborden. U kunt kiezen voor gaaslegborden waarop paletten neergezet kunnen worden of een gaaslegbord dat geschikt is voor het opbergen van gevoelige materialen. Een gaaslegbord is verkrijgbaar in 4 standaardafmetingen, maar is ook op maat te verkrijgen. Er kan gekozen worden voor backstops, extra verstevigingen, speciale mazen enz. De gaaslegborden hebben allen een doorvalbeveiliging om producten tegen beschadiging te vrijwaren. Ze bestaan uit volledig gelaste draden, die er voor zorgen dat de gaaslegborden voor hergebruik geschikt zijn. 

Aanpasbaar en flexibel
Dankzij de doorvalbeveiliging kunt u allerlei vormen van opslag samenstellen. De achterwand wordt aan een stelling bevestigd door middel van afstandshouders (consoles) of U-beugels. Indien nodig leveren we afkortprofielen. Zo kan men de doorvalbeveiliging ter plaatse op maat maken.

Impact getest
De doorvalbeveiliging van Troax voldoet aan de geldende veiligheidseisen en werd getest tot maar liefst 2000 Joule met de pendulemethode. Hiermee zijn de doorvalbeveiligingen een van de veiligste die er te koop zijn. De panelen zijn flexibel waardoor ze makkelijk een impact kunnen opvangen.

doorvalbeveiliging 3 grille anti chute min

Neem contact met ons op


Specificaties


Industriële hekwerken Veiligheidsafscherming Industriële scheidingswanden Magazijnindeling Scheidingswand magazijn Magazijnwanden