Home » Scheidingswanden Magazijnen » Toepassingen » Industriële hekwerken

Industriële hekwerken

Hekwerken voor industrie
Bent u op zoek naar een universeel product dat zowel als doorvalbeveiliging als afscherming gebruikt kan worden en dat tevens geschikt is om een productieruimte vorm te geven, dan kiest u best voor Troax hekwerk.

Industriële gaaspanelen
Dankzij het Troax hekwerk kunt u zowel in uw magazijn, rond uw machine of in uw bergingen gaaspanelen plaatsen die niet alleen duurzaam, sterk en stevig zijn, maar ook bijna universeel te gebruiken zijn. Ze kunnen tevens steeds weer hergebruikt worden. Troax hekwerken bestaan in een veelvoud van afmetingen en mazen. Voor industriële gaaspanelen in afwijkende afmetingen kunt u contact opnemen met Troax.

Industriële hekwerken 
Industriële hekwerken zijn stofvrij, luchtdoorlatend, onderhoudsvrij en stevig. Zo zijn de Troax Safe industriële gaaspanelen te gebruiken in ruimtes die gevoelig zijn aan inbraakpogingen. Ook biedt dit industriële hekwerk u de mogelijkheid om bergingen in te delen of om een stevige fietsenstalling te creëren.

Foto 0013 min

Universeel gebruik
Industriële hekwerken kunnen in allerlei situaties toegepast worden. Zo kan men ze gebruiken voor het indelen van magazijnen, het creëren van zones, het opbouwen van kooien in gaaspanelen, het afschermen van machines en robots, het afsluiten van bergingen, fietsenstallingen en gasboxen, het beveiligen van palletstellingen met doorvalbeveiliging, … Door de automatische productie van de hekwerken op een duurzame wijze kan op snelle termijn geleverd worden en zijn deze panelen geschikt voor een breed gamma aan toepassingen. 

Machinebeveiliging
Een van de taken die deze industriële hekwerken vervullen, is het beveiligen van machines, robots, processen en mensen. Welk type industriële gaaspanelen of veiligheidssysteem u kiest maakt niet uit, ze voldoen aan alle geldende normen en richtlijnen en kunnen verschillende impacts weerstaan.

Alle systemen worden getest volgens de officiële pendulemethode. Doordat onze hekwerken aan alle normen voldoen, dragen ze bij aan de veiligheid binnen bedrijven en aan het voorkomen van ongevallen. 

IMG 7027 min

Neem contact met ons op


Specificaties


Veiligheidsafscherming Doorvalbeveiliging Industriële scheidingswanden Magazijnindeling Scheidingswand magazijn Magazijnwanden