Home » Scheidingswanden Magazijnen » Toepassingen » Industriële scheidingswanden

Industriële scheidingswanden

Industriële scheidingswanden van Troax
Bent u op zoek naar industriële afscherming of industriële scheidingswanden? Troax biedt u een kostenefficiënte oplossing, van hoge kwaliteit. De industriële scheidingswanden en industriële afscherming zijn beschikbaar in verschillende beveiligingsniveaus. Het systeem voor de industriële afschermingen en industriële scheidingswanden is flexibel, snel geïnstalleerd en sterk door het gelaste gaas en een sterk stalen frame. Bij Troax staat, naast het beschermen van het proces en uw eigendom, de veiligheid van het personeel namelijk voorop. 

Als u de juiste industriële afscherming zoekt voor in uw bedrijf, kiest u dan voor het modulaire veiligheidssysteem Caelum. Of u nu in een fabriekshal uw logistiek of uw voorraad wilt afschermen, of dat u industriële scheidingswanden zoekt voor in uw datacenters, bij Troax kunt u terecht voor het maatwerk waarop u zit te wachten. De industriële afschermingen en industriële scheidingswanden voldoen aan de hoge eisen van Troax en van de industrie. Ook voor de juiste deuren en poorten in de industriële afscherming kunt u bij Troax terecht. U kunt kiezen uit draai- en schuifdeuren met een breed scala aan sluitingen voor uw industriële afscherming op maat. U kunt met ons modulaire systeem uw bedrijf inrichten zoals u dat wilt. De industriële scheidingswanden, opgebouwd uit gaaspanelen of volle plaatpanelen bieden kwaliteit en veiligheid. Deze industriële scheidingswanden voorkomen ongelukken door hun stevigheid en door het feit dat uw werknemers zien wat er aan de andere kant gebeurt. In geval van brand verhogen ze de bereikbaarheid door bijvoorbeeld de sprinklerinstallatie.

Organiseer uw fabriek of magazijn zo, dat uw werknemers zich veilig voelen en hun werk goed kunnen uitvoeren. Dit alles kan mogelijk gemaakt worden door de industriële afscherming en scheidingswanden van Troax. Ook kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste industriële afscherming voor plafonds of ruimtes onder de vloer.

IMG 7080 min

Uw industriële afscherming op maat met Troax Caelum
De standaardisering van het systeem leidt er toe dat we het Troax Caelum-systeem gemakkelijk kunnen aanpassen naar uw wensen. Het systeem kan als vrijstaande wand gemonteerd worden of worden verankerd in een bestaande structuur. Daarnaast valt het systeem eenvoudig te combineren met andere Troax componenten. Met de constructies en de systemen van Troax kijkt u vooruit. Het grote voordeel is dat de industriële afschermingen keer op keer kunnen worden gedemonteerd en opnieuw gemonteerd. U kunt uw opstelling aanpassen aan de eisen van het moment. Dit betekent ook dat als uw bedrijf aan het groeien is, Troax de juiste keuze is.

Bij Troax bent u op het juiste adres voor industriële scheidingswanden op maat.
Troax kan u namelijk een volledig systeem van industriële scheidingswanden aanbieden voor uw gehele bedrijf of magazijn. Interesse? Neem dan nu telefonisch contact op, of stuur een e-mail en vraag een offerte aan.

DSCF5599 min

Neem contact met ons op


Specificaties


Industriële hekwerken Veiligheidsafscherming Doorvalbeveiliging Magazijnindeling Scheidingswand magazijn Magazijnwanden