Magazijnwanden

Professionele magazijnwanden

Magazijnwanden, de oplossing voor ruimteproblemen
Onze gaaspanelen die ook kunnen worden gebruikt als scheidingswanden, zijn al jaren een begrip voor bergingen en beveiliging van eigendommen. Deze systemen hebben vele voordelen, zoals weinig risico op inbraak of beschadiging. Ons assortiment borduurt voort op onze knowhow, door uitbreiding met magazijnwanden. Gebaseerd op de beproefde techniek van frames uit gelaste kokers, leveren wij complete magazijnwanden. U kunt een magazijnwand zelf samenstellen. Wij leveren in verschillende maten en plaatsing is mogelijk in verschillende ruimtes. Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u dan eens contact met ons op en laat u verder informeren over de mogelijkheden van onze magazijnwanden.


Veilige magazijnwanden
Natuurlijk moet u uw voorraden veilig kunnen opbergen en bij voorkeur achter een veilige magazijnwand. Elke magazijnwand die wij leveren is ontworpen en berekend op de te vervullen taak. Daarbij worden risico's met de magazijnwanden uitgesloten. U moet uw goederen vertrouwd kunnen opslaan. Onze jarenlange ervaring met veiligheid van eigendommen staat daarvoor garant. Onze magazijnwanden kunnen tegen een stootje en zijn zowel open als gesloten leverbaar, uiteraard afhankelijk van de omgeving waarin u de magazijnwand wilt gebruiken. Bezoek onze website voor meer informatie over onze magazijnwanden.


Onze magazijnwand kan ook op maat
Wij verwachten niet dat uw gebouw is ontworpen op basis van onze magazijnwanden. Vaak moet de magazijnwand worden aangepast aan een bestaande situatie. Wij hebben daarin al veel ervaring opgedaan. Daarom zijn wij in staat om in vrijwel elke situatie een passende magazijnwand te leveren en te plaatsen. Daarbij voldoen we aan uw specifieke wensen om de ideale magazijnwand voor u te plaatsen. Wellicht is het voor u al volkomen duidelijk waar u welke magazijnwand of magazijnwanden wilt hebben. U kunt dan direct een offerte aanvragen via mail of door telefonisch contact met onze medewerkers op te nemen. Wij zijn u graag van dienst bij uw keuze voor een magazijnwand.

 

Neem contact met ons op


Specificaties


Industriële hekwerken Veiligheidsafscherming Doorvalbeveiliging Industriële scheidingswanden Magazijnindeling Scheidingswand magazijn