Home » Scheidingswanden Magazijnen » Toepassingen » Veiligheidsafscherming

Veiligheidsafscherming

Veiligheidsafscherming - Veiligheid eerst
Veiligheid eerst! Meestal wordt de Engelse term "Safety first" gebruikt, dit geldt zeker voor onze producten. Troax is de absolute marktleider als het gaat om modulaire gaaswanden en plaatwanden. Veiligheid en vooral veiligheidsafscherming zijn daarbij leidende begrippen. Vooral voor industriële toepassingen, maar ook voor andere branches zijn onze producten een interessante oplossing. We onderscheiden de bron van onveiligheid, het overgangsgebied en datgene of diegene die moet worden beveiligd. Natuurlijk kunnen personen veiligheidskleding, -schoenen, en -helmen dragen. Onze veiligheidsafscherming betreft vooral het overgangsgebied. Onze veiligheidsafscherming zorgt ervoor dat er niets of niemand bij het te beveiligen object kan komen. Uiteraard geven wij graag telefonisch of via internet meer informatie over onze systemen. We denken mee in het vinden van de beste oplossing voor uw veiligheidsafscherming. Is de oplossing eenmaal gevonden dan maken wij graag een offerte voor uw optimale veiligheidsafscherming.

IMG 0778 Large min

Toepassingen van veiligheidsafscherming
Er zijn veel te beveiligen objecten waarvoor onze veiligheidsafscherming opgebouwd uit gaaswanden of plaatwanden kunnen worden gebruikt. Magazijnen kunnen worden afgesloten voor onbevoegde personen. Waardevolle werktuigen worden beschermd door onze veiligheidsafscherming. Garages en opslagruimtes, ook bij woon- en kantoorlocaties, zijn met onze veiligheidsafscherming volledig beschermd. De belangrijkste toepassing is het afschermen van machines en robots, waardoor zowel productie en machine als personeel beschermd wordt. Het risico te worden getroffen door gevaarlijke materialen wordt uitgesloten bij onze veiligheidsafscherming.

De kracht van onze veiligheidsafscherming ligt in de jarenlange wereldwijde ervaring, de moduleerbaarheid en het makkelijk aanpassen van de materialen. Wij hebben daarvoor standaardoplossingen in huis, maar door de eenvoud waarmee wij aanpassingen kunnen maken, is ook maatwerk geen enkel probleem. Onze ontwerpen behoren daarmee tot de beste in de wereld. Niet te vergeten dat onze veiligheidssystemen voldoen aan alle geldende normen en richtlijnen.

Wij maken graag een offerte met volledige technische beschrijving voor de oplossing van uw veiligheidsprobleem. Onze veiligheidsafscherming staat garant voor een jarenlange tevredenheid en vooral veiligheid. Maak met onze hulp de slogan Safety first waar.

Neem contact met ons op


Specificaties


Industriële hekwerken Doorvalbeveiliging Industriële scheidingswanden Magazijnindeling Scheidingswand magazijn Magazijnwanden